top of page

Doe je mee?

Doe mee en ontdek hoe we samen werken aan een duurzame toekomst. Bij onze vorige edities waren al meer dan 98 partners betrokken bij de verschillende programma's die we hebben aangeboden. We zijn enthousiast om aan te kondigen dat er in oktober 2023 weer nieuwe activiteiten gepland staan. Mis het niet, want dit jaar hebben we onder andere Regio Zwolle 's got Talent! 

Houd onze website in de gaten voor updates, en ontdek hoe jij ook kunt bijdragen aan een duurzamere wereld tijdens de Week van de Duurzaamheid ( en daarbuiten). Samen maken we het verschil!

Meedoen als partner

Bij Impactmakers zetten we ons in voor een wereld waarin circulaire economie, duurzaamheid en inclusiviteit centraal staan. Als partner help jij ons om deze doelen te realiseren en samen een positieve impact te maken. Doe je mee? Neem dan contact op via: impactmakerszwolle@gmail.com

Meedoen als vrijwilliger

Ben jij een aanpakker die maatschappelijke impact wil maken? En lijkt het je tof om bij te dragen aan een nieuw festival waar iedereen kennismaakt met de impactmakers van Zwolle? We kunnen je hulp goed gebruiken, bijvoorbeeld bij het op- en afbouwen, als coördinator bij een programmaonderdeel of in het promotieteam. Enthousiast? Meld je vandaag nog aan!

bottom of page