top of page

do 10 nov

|

Zwolle, Netherlands

Impactdiner | Circular textiles

Een inspirerend diner om terug te blikken op het actieplan, successen te vieren en samen verder te werken aan een circulaire kleding- en textielindustrie.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Impactdiner | Circular textiles
Impactdiner | Circular textiles

Tijd en locatie

10 nov 2022, 18:00 – 22:00

Zwolle, Netherlands

Over het evenement

Circular textiles: hoe kunnen we de kringloop van onze kleding- en textielindustrie sluiten?

Dat is het thema van het Impactdiner in de Week van de Circulaire Economie. Met ondernemers, bestuurders, burgers en onderwijsmensen proberen we de regionale issues boven tafel te krijgen en werken we aan een actieplan voor een meer circulaire textielkringloop.

Programma

Tijdens de inloop kom je op een leuke manier in contact met andere aanwezigen en start je direct met het bouwen van je netwerk. Vervolgens gaan we aan tafel en bespreken we in een World Cafe setting welke problemen en belemmeringen we zien in de regio, hoe we hier zelf aan bij kunnen dragen en wat er verder nodig is. Aan het eind van het diner ligt er een gezamenlijk actieplan en neemt iedereen een persoonlijke actie mee naar huis. Samen gaan we aan de slag met een oplossing en werken we aan een circulaire textielkringloop.

Voor wie

Het Impactdiner is in eerste instantie bedoeld voor regionale ondernemers en leiders van organisaties die te maken hebben met de kleding- en/of textielindustrie of kunnen bijdragen aan een circulaire oplossing. Ook andere initiatiefnemers en geïnteresseerden die hieraan kunnen bijdragen, zijn van harte welkom.

Spreker: nader te bepalen

Een ervaringsdeskundige op het gebied van circular fashion zal tijdens het Impactdiner inspiratie, ervaringen en tips delen.

Wat levert het op?

Het Impactdiner kost 45 euro. En daar krijg je het volgende voor:

  • inspiratie van sprekers en tafelgenoten
  • effectieve gesprekken in een ontspannen setting
  • connecties die jou verder kunnen helpen
  • serieuze acties en gezamenlijke oplossingen
  • een geheel verzorgd driegangendiner

Locatie

Elk Impactdiner vindt plaats op een unieke locatie die te maken heeft met het thema van het Impactdiner. De locatie voor dit diner wordt later bekend gemaakt.

Aanmelden

Wil jij bijdragen aan een circulaire kleding- en textielindustrie in regio Zwolle? Meld je dan via onderstaand formulier aan om mee te denken en andere bijdragers te ontmoeten. Wanneer er meer aanmeldingen dan beschikbare plekken zijn, zullen we een selectie op basis van motivatie maken.

Tickets

  • Impactdiner

    € 45,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page