top of page

wo 13 okt

|

Ketelhuis van Breinn

Be a Game Changer!

Arjen Boekhold neemt je mee in het verhaal van gamechangers als Tony's Chocolonely en laat je zien welke impact JIJ kunt maken.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Be a Game Changer!
Be a Game Changer!

Tijd en locatie

13 okt 2021, 09:30 – 12:30

Ketelhuis van Breinn, Ceintuurbaan 15, 8022 AW Zwolle, Netherlands

Over het evenement

Woensdagochtend 13 oktober geeft Arjen Boekhold een inspirerende lezing en workshop over impactvol leiderschap. Arjen is eigenaar van Game Changer Unltd. en oud-medewerker bij Tony's Chocolonely. Hij neemt ons met al zijn enthousiasme mee in de manier waarop jijzelf verandering kunt brengen in het bestaande systeem en inspireert je om zelf positieve impact te maken. Binnen Tony's Chocolonely werkte hij als “Cocoa Game Changer” en was hij onderdeel van het kernteam waarin hij mede de groei heeft vormgegeven van een destijds klein chocolademerk, tot aan marktleider in Nederland. Hierbij stond alles in het teken van slechts één grootse missie: een einde maken aan uitbuiting in de cacao-industrie. Arjen vertelt over Tony’s routekaart naar 100% slaafvrije chocolade en hoe iedereen daaraan bij kan dragen. En hij laat vooral zien dat niemand te klein is om echte impact te maken!

De lezing en workshop is onderdeel van Futureproof Zwolle: een trainingsprogramma in impactondernemerschap voor jongeren tussen 16 en 27 jaar. Speciaal voor de week van de Duurzaamheid wordt de inspirerende sessie van Arjen Boekhold opengesteld en is iedereen welkom om deel te nemen. De sessie vindt plaats in het Ketelhuis van BREiNN, die voor deze gelegenheid door Breman Installatiegroep beschikbaar is gesteld.

Praktische informatie

Wanneer: Woensdagochtend 13 oktober

Tijd: 09.30-12.30 uur (inloop vanaf 09.15 uur)

Locatie: In het Ketelhuis van BREiNN, Ceintuurbaan 15. Op het terrein van de Oude Phillipsfabriek.

Kosten: Gratis

Aanmelden: Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus schrijf je in via onderstaande knop.

Deel dit evenement

bottom of page