top of page
New Growth

Week van de duurzaamheid 2023

Ben je klaar voor een week vol duurzame actie en inspiratie? Mis dan zeker de prijsuitreiking van Regio's Zwolle Got Talent niet, die plaatsvindt op 10 oktober bij het prachtige Anno Museum. In samenwerking met DORZ beloven we een middag vol talent en erkenning. Maar dat is nog niet alles! Impactmakers heeft samen met de gemeente Zwolle ook een inspirerende impacttrail opgezet. Blijf op de hoogte, want binnenkort delen we meer informatie.

Zij gaan voor duurzaam

De winnaars van Regio Zwolle's Got Talent 2023 zijn bekend! Deze impactmakers werken aan aan circulaire/klimaatbestendige woonomgevingen, verantwoord reizen en kansen op de arbeidsmarkt voor iedereen. Thema's die heel dichtbij zijn en daarom een grote maatschappelijke impact hebben. Binnenkort maak je kennis met: Smikkels van Bikkels, Tala en Locomocheap.

 

De winnaars van Regio Zwolle's Got Talent krijgen de unieke kans om hun verhaal te vertellen middels een professionele bedrijfsvideo van Jonathan Mak. Op 10 oktober zal de prijsuitreiking plaatsvinden bij museum Anno in samenwerking met DORZ.

Wij bedanken de deskundige jury voor hun oordeel die deze duurzame competitie mede mogelijk heeft gemaakt. 

Regio Zwolle's Got Talent is een concept van Impactmakers Zwolle, in samenwerking met Regio en gemeente Zwolle.

Neem contact op

We horen graag van je!

Eline: 06 18 35 21 98

Blijf op de hoogte

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page